Ömer Koç kaliteden ödün vermedi: Türkiye’de bir ilk olan restaurant…

Posted by

İş insanı Ömer Koç’un sahibi olduğu işletmenin açılışını annesi Çiğdem Simavi yaptı. Mekân, Türkiye’nin ilk vegan fine dining restoranı olma özelliği taşıyor.

Menüde bulunan tüm gıdalar bitki bazlı… Mekanda bulunan tablolar ise, Ömer Koç’un özel koleksiyonundan seçilen eserlerden oluşuyor. Restaurant, Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu’nda bulunuyor.

Restaurantın adı olan Telezzüz, Osmanlıca kökenli bir kelime ve Türkçe’de ‘hoş lezzetli, zevk veren tatlar’ anlamına geliyor.

(HABER MERKEZİ)

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir